Klinikken forhandler sylliflor

Sylliflor er loppefrøskaller / HUSK med en dejlige smags varianter eller naturel.

Sylliflor er et fiberholdigt velsmagende kosttilskud lavet af loppefrøskaller. Sylliflor er sprøde loppefrøskaller som knaser lidt. Det giver ikke den klistrede fornemmelse i munden, som man ellers kan opleve ved andre husk produkter.

Loppefrøskaller virker ved at svulme op i maven, når du indtager væske. Det giver fylde og mæthedsfornemmelse i mave og tarm, således tarmens bevægelser stimuleres og dermed hjælper til en blød og regelmæssig afføring – uanset om du har tendens til forstoppelse eller diare.

Sylliflor findes i følgende smagsvarianter: naturel, malt, kakao, æble og kanel samt i to varianter der er tilsat henholdsvis calcium og colostrum.

Dosering og anvendelse til voksne: 6 gram (ca. det der svarer til 2 store teskefulde) 1-3 gange dagligt.

Sylliflor kan indtages  f.eks. som drys på yoghurt, rørt op i væske / smoothie. Det er vigtigt, at du samtidig indtager nok væske – gerne  1-2 glas væske (et glas er 2 dl).

NB: Sylliflor kan ændre passagetiden i tarmen og kan derfor muligvis påvirke optagelsen af medicin. Vi anbefaler at indtage Sylliflor forskudt (1 time før eller 2 timer efter) i forhold til indtagelse af medicin.

Du kan læse mere om sylliflor her

Priser:

Sylliflor 200g (vælg mellem Naturel, Vanilje, Malt, Kakao, Æble/Kanel) :120kr

Sylliflor Mulitipak 30 breve a 6g (med 5 varianter): 185kr

Sylliflor Colostrum 200g: 198kr

Colodan whole Colostrum 250g: 298kr

Colodan Colostrum (vanilijesmag) 250g: 298kr

 

Afhentning i klinikken 0kr

Forsendelse 69kr